HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Ünnepi alkalom > Vörösáfonyás-epres muffin
| Többi

Vörösáfonyás-epres muffin recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

(dupla adaghoz):
60 dkg liszt
2 csomag sütőpor
30 dkg cukor
2 csomag vaníliás cukor
2 csipet só
2 tojás
5 dl tej
8 evőkanál olaj
20 dkg mazsola
10 dkg aszalt földi eper
10 dkg aszalt édesített vörös áfonya


A recept elkészítése


1.) A hozzávalókat konyhai robotgéppel habosra keverjük, majd legvégül fakanállal óvatosan a masszához keverjük a forrázott és rumba áztatott mazsolát valamint az apróra vágott aszalt gyümölcsöket.
2.) A muffinsütőt kivajazzuk (vagy muffinsütő papírokat teszünk bele), és beletöltjük a tésztát. Előmelegített sütőben 180 fokon 25 perc alatt megsütjük őket. A muffinjaim kapcsán meg kell említenem, hogy még sosem sikerültek ilyen jól. Azt hiszem, ez a villanysütő sikere. :o)

Feltöltötte: zsuzska

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , ünnepi ételek , gyerek ételek , bulira ajánlott , társasági ételek , gyerekzsúr , kiadós ételek , egyszerű ételek , 60 perc , aprósütemények

vissza az előző oldalra