HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Egzotikus > Vajas-fokhagymás garnélarák
| Többi

Vajas-fokhagymás garnélarák recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

40 dkg tisztított, nyers garnélarák
4 gerezd fokhagyma
½
csokor petrezselyem
4 evőkanál citrom
2 evőkanál olívaolaj
6-8 dkg vaj

bors


A recept elkészítése

A konyhakész rákokat egy mély tálba tesszük. A hozzávalókat összekeverjük, és az így kapott páclevet a rákokra öntjük. Egy órát hagyjuk állni a rákokat a pácban, majd egy teflonban, forró olajon pirosra pirítjuk őket. Sütés közben forró, fokhagymás vajat locsolhatunk rájuk. Pirítóssal tálaljuk.

Feltöltötte: nadja

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , egzotikus ételek , ünnepi ételek , karácsonyi ételek , gyertyafényes vacsorák , költséges ételek , rafinált ételek , 60 perc , főételek

vissza az előző oldalra