HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Levesek > Tyúkhúsleves
| Többi

Tyúkhúsleves recept

Elkészítési idő: több, mint 90 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 darab tyúk (házi)
4 szál répa
4 szál petrezselyemgyökér
1 kisebb zeller
kevés karalábé
kevés karfiol
1 paprika
1 szem burgonya
vöröshagyma
fokhagyma
8-10 szem bors

csigatészta vagy cérnametélt

A recept elkészítése

A fiatal tyúkot felbontom, feldarabolom, majd felteszem 3-4 liter vízben főni. Megtisztítom a zöldségeket, és amikor a víz már felforrt, belerakom a megtisztított zöldségeket is. Fűszerezem, és addig főzöm, amíg a hús is megfő.

Hagyom kicsit állni, hogy letisztuljon a leves, majd leszűröm, és belefőzöm betétként a csigatésztát vagy a cérnametéltet.

Jó étvágyat!

Feltöltötte: magda

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , klasszikus ételek , házias ételek , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , több, mint másfél óra , előételek , levesek

vissza az előző oldalra