HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Desszertek > Torta caprese
| Többi

Torta caprese recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

30 dkg mandula
20 dkg étcsokoládé
20 dkg vaj
25 dkg cukor
6 tojás
porcukor
2 evőkanál ánizs


A recept elkészítése

Daráljuk le a mandulát és az étcsokoládét olyan finomra, amennyire csak tudjuk, s keverjük össze. Adjuk hozzá a cukrot és a tojássárgáját, valamint az egészen puha vagy megolvasztott vajat. Verjük fel kemény habbá a tojásfehérjét, s óvatosan forgassuk a masszába, végül adjuk hozzá az ánizslikőrt. Tegyük 25 cm átmérőjű, kivajazott és kilisztezett tortaformába, s előmelegített, 180 fokos sütőben süssük 1 órát (légkeveréses sütőben elég 160 fok és 45 perc is). Tálalás előtt hintsük meg porcukorral.

Feltöltötte: gyorgyike

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

olasz ételek , vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , ünnepi ételek , uzsonnák , közepesen költséges ételek , pofonegyszerű ételek , 60 perc , desszertek , torták

vissza az előző oldalra