HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Ebéd, vacsora > Tojásfasírt
| Többi

Tojásfasírt recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1,5 dl tej
2 tojás
3-4 evőkanál finomliszt
1 kis csokor petrezselyem
1-2 evőkanál olaj

bors
ételízesítő
10 db főtt tojás
A bundázáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
olaj

A recept elkészítése

A tejet kikeverem a 2 tojással, a liszttel, a finomra vágott petrezselyemmel és az 1-2 evőkanál olajjal. Ízlés szerint fűszerezem. A főtt tojásokat apróra vágom (tojásszeletelővel 2 vágással) vagy lereszelem, a masszához adom. Az egészet kevergetve sűrűre főzöm. Fontos, hogy elég sűrű legyen, mert különben nem formázható. Vizes kézzes fasírtnyi daradokat veszek belőle, a szokásos módon bundázom. Forró olajban hirtelen átsütöm.

Feltöltötte: roxana

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , bulira ajánlott , ebéd-vacsora otthonra , társasági ételek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra