HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Tésztaételek > Tepsis csusza
| Többi

Tepsis csusza recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

30 dkg vékonyra szeletelt bacon
50 dkg tehéntúró
5 dl tejföl
15 dkg császárszalonna
50 dkg fodros metélt


A recept elkészítése

1. A tésztát bő, sós vízben kifőzzük.

2. Apró kockára vágjuk a császárszalonnát, majd kisütjük.

3. A leszűrt tésztába forgatjuk a szalonnát és a zsírját is, majd a villával áttört tehéntúrót is hozzákeverjük.

4. Ízlés szerint kissé megsózzuk, leöntjük a tejföllel, végül a bacon szeleteket egyszer megcsavarva a tetejére rakosgatjuk.

5. Sütőben 180 fokon 30 perc alatt összesütjük.

Feltöltötte: helga

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 45 perc , főételek , egytálételek , tésztafélék

vissza az előző oldalra