HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Levesek > Tejszínes fokhagymakrémleves
| Többi

Tejszínes fokhagymakrémleves recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

6-8 gerezd fokhagyma
kevés olaj
2 kanál liszt
5 dl csontlé
2 dl teszín
fehérbors



A recept elkészítése

A fokhagymát lereszeljük, és kevés olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a lisztet, majd felengedjük fél liter csontlevessel (én leveskockából csinálom). Őrölt fehérborssal és sóval ízesitjuk. Jól átforraljuk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a tejszínt, keverőgéppel pépesítjük! Tálaláskor megszorhatjuk reszelt sajttal, pirított zsemlekockával.

Feltöltötte: kornelia

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , előételek , levesek

vissza az előző oldalra