HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Vasárnapi ebéd > Tejszínben sült májas-sajtos rakott hús
| Többi

Tejszínben sült májas-sajtos rakott hús recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

8 szelet hús
4-5 db csirkemáj
20 dkg sajt
3 dl főzőtejszín
1 evőkanál liszt

ételízesítő
szerecsendió
majoranna
bazsalikom
őrölt fehérbors
margarin

A recept elkészítése

A tepsit margarinnal jól kikenjük, majd 4 szelet húst belehelyezünk. Ízlés szerint fűszerezzük. Ráhelyezzük a májat, és reszelt sajttal alaposan megszórjuk. Befedjük a megmaradt hússzeletekkel, és szintén ízlés szerint fűszerezzük. A tejszínt kikeverjük a liszttel, majd egyenletesen a húsra öntjük. Fóliával lefedjük, és közepes hőmérsékletű sütőben puhára pároljuk, majd a fóliát levéve szép pirosra sütjük.

Feltöltötte: helena

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

klasszikus ételek , házias ételek , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 60 perc , főételek

vissza az előző oldalra