HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Főzelékek > Tejfölös káposztafőzelék
| Többi

Tejfölös káposztafőzelék recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1,5 kg friss káposzta
2-3 dl tejföl
1-2 evőkanál liszt

bors
majoranna
fokhagyma

A recept elkészítése

A káposztát felszeleteljük, besózzuk, kinyomkodjuk. Vízben (fűszerekkel) feltesszük főni. Mikor puha, leszűrjük, visszatéve a lábosba megszórjuk lisztel, kissé pirítjuk, majd feleresztjük egy kevéssel a leöntött lével és a tejföllel. Kefirrel sem rossz, és úgy diétás is.

Feltöltötte: anett

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , főételek , egytálételek , főzelékféle

vissza az előző oldalra