HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Levesek > Tárkonyos csirkemell krémleves
| Többi

Tárkonyos csirkemell krémleves recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

olívaolaj
30 dkg csirkemell filé
2 kisebb vöröshagyma
1,2 liter víz
2 erőleves kocka
bors
1 doboz (2 dl) főzőtejszín vagy 1 camping sajt
tárkony
A tálaláshoz:
reszelt sajt
kockákra vágott pirítós


A recept elkészítése


1.) A hagymát megmossuk, és kevés olajon üvegesre pároljuk. Rátesszük a kockára vágott csirkemellet és picit megpirítjuk.
2.) Felöntjük a csirkét vízzel, beletesszük az erőleveskockát, borsot, tárkonyt, és kb. 20 perc alatt puhára főzzük.
3.) Megvárjuk, amíg picit kihűl a leves, majd turmixgéppel krémesre pépesítjük. Hozzákeverjük a tejszínt/krémsajtot, megszórjuk tárkonnyal, majd rottyantunk egyet rajta.
4.) Kockára vágott pirítóssal, reszelt sajttal tálaluk.

Feltöltötte: zsalya

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 30 perc , levesek

vissza az előző oldalra