HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Desszertek > Stefánia fánk
| Többi

Stefánia fánk recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

40 dkg liszt
2 db tojás
25 dkg sütőmargarin
25 dkg cukor
25 dkg darált dió
Valamint:
olvasztott csokoládé
porcukor

A recept elkészítése

Minden hozzávalót összekeverünk, összegyúrunk. Dió nagyságú gombócokat formálunk, lisztben megforgatjuk, fánkformába tesszük és kisütjük. Még melegen kiütjük a formából, porcukorban megforgatjuk, a közepébe csokit csöppentünk.

Feltöltötte: rozalia

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , ünnepi ételek , uzsonnák , gyerekzsúr , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 45 perc , desszertek

vissza az előző oldalra