HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Vegetáriánusoknak > Spenótfasírt
| Többi

Spenótfasírt recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

50 dkg mélyhűtött spenót
néhány gerezd fokhagyma
vaj vagy olaj
1 tojás
1 kis pohár kefir
2 evőkanál liszt
5 evőkanál búzakorpa
zsemlemorzsa
csipet só
bors


A recept elkészítése

A fokhagymát az olajon vagy vajon megdinsztelem, ráteszem a kiolvasztott spenótot. Ha felforrt, behabarom a kefirrel és a liszttel, ízlés szerint lehet sózni és fűszerezni. 2 percig főzöm, majd leveszem a tűzről. Hagyom kihűlni.

Belekeverem a búzakorpát és a tojást. Kis gömböket vagy tallérokat formázok belőle, beleforgatom a zsemlemorzsába, majd forró olajban kisütöm. Jó étvágyat!

Feltöltötte: abigel

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra