HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Főzelékek > Sárgarépás-póréhagymás csirkecsíkok
| Többi

Sárgarépás-póréhagymás csirkecsíkok recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

50 dkg csirkemellfilé
1 szál póréhagyma
20 dkg spárga
3 evőkanál olaj
30 dkg zöld metélt tészta
1 evőkanál vágott petrezselyem
1 dl tejszín vagy tejföl


A recept elkészítése


A húst megmossuk, leszárítjuk, vékony csíkokra vágjuk. A zöldségeket megtisztítjuk és megmossuk. A pórét vékony metéltre vágjuk. Vizet forralunk a tésztafőzéshez.


1. A spárgákat sós forró vízben 3-4 percig főzzük, majd kivesszük, lehűtjük, és három darabra vágjuk.
2. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a húst, sózzuk, borsozzuk, és rátesszük a póréhagymát. Összeforgatjuk, és még egy percig pirítjuk.
3. Közben a tésztát a csomagon olvasható főzési idő alatt, az enyhén megsózott főzővízben éppen csak puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegetjük.
4. A húshoz adjuk a petrezselymet, a spárgát, a tejszínt, és összeforraljuk (kb. 3 perc). Tálaláskor tányérra tesszük a tésztát, mellémerjük a spárgás ragut.

Feltöltötte: marianna

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

ünnepi ételek , gyertyafényes vacsorák , vasárnapi ebédek , egyszerű ételek , 45 perc , főzelékféle

vissza az előző oldalra