HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Sajttal töltött csirkemell sajtos kukoricapépppel
| Többi

Sajttal töltött csirkemell sajtos kukoricapépppel recept

Elkészítési idő: több, mint 90 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

a sajtos csirkéhez:
70 dkg csirkemellfilé
2 csomag camping krémsajt
oreganó
bors
2-3 fokhagyma
olívaolaj

a sajtos kukoricapéphez:
1 doboz konzerv kukorica
1 csomag (10 dkg)füstölt krémsajt
3 dl tej

bors
bazsalikom
ételítzesítő


A recept elkészítése

A sajttal töltött csirkemell elkészítése:
1.) A csirkemellfiléket megmossuk, kettévágjuk, majd széltében is elfelezzük, és kiklopfoljuk őket. Besózzuk, és kicsit állni hagyjuk a húst.
2.) Elkészítjük a sajtos tölteléket. Egy tálban összekeverjük a krémsajtot, az áttört fokhagymát, az oreganót és megszórjuk egy kis borssal.
3.) A krémet egyesével a hússzeletekre kenjük. Ezután felgöngyöljük, vizes fogpiszkálóval megtűzzük, és kivajazott jénaira tesszük a göngyölegeket.
4.) Megszórjuk egy felkarikázott hagymával (ez el is hagyható), és 35 perc alatt 220 fokon puhára sütjük a húst.
Kukoricapéppel és zöldsalátával tálaljuk.

A kukoricapép elkészítése:
1.) Mindent a turmixgépbe öntünk, és habosra pépesítjük az egészet. 2.) Egy serpenyőbe öntjük a kukoricapépet, és pár perc alatt átrotyogtatjuk. Fűszerezzük sóval, borssal, bazsalikommal, majd forrón - a húshoz tálaljuk.

Feltöltötte: szelina

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , ünnepi ételek , gyertyafényes vacsorák , társasági ételek , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , több, mint másfél óra , főételek

vissza az előző oldalra