HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Vasárnapi ebéd > Sajtos-olajbogyós hústekercs
| Többi

Sajtos-olajbogyós hústekercs recept

Elkészítési idő: több, mint 90 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

8 szelet karaj (vagy pulykamell)
8 csík trappista sajt
olajbogyó (ízlés szerinti mennyiség)
10 dkg reszelt sajt

ételízesítő
szerecsendió
majoranna
bazsalikom
kakukkfű
margarin

A recept elkészítése

A hússzeleteket kiklopfoljuk, és mindkét oldalát besózzuk. Ráhelyezzük a sajtcsíkot és pár darab olajbogyót, majd felcsavarjuk. Margarinnal jól kikent tepsibe szorosan egymás mellé tesszük a tekercseket, megszórjuk a fűszerekkel, és kb. 1 dl vizet öntünk alá. Tetejére olajbogyót szórunk. Fóliával lefedjük, és közepes lángon másfél órát pároljuk. Majd a fóliát levéve reszelt sajttal megszórjuk, és szép pirosra sütjük.

Feltöltötte: sakira

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

klasszikus ételek , ünnepi ételek , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , több, mint másfél óra , főételek

vissza az előző oldalra