HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Profiknak > Római punch
| Többi

Római punch recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói



A recept elkészítése

3 citrom és 3 narancs levét átszűrjük, majd másfél citrom és 2 narancs vékony héját apró csíkokra vágjuk, és 1/2 l sűrű cukorsziruppal elkeverjük. Ezt finom szűrőn át fagyasztószelencébe töltjük és megfagyasztjuk. Ekkor 3 tojásfehérjét habbá verünk, belevegyítünk 13,5 dkg cukorból készített szirupot, és habverővel folyton verjük. Ezt apránként a fagylalt közé keverjük, hozzáadunk még egy pálinkáspohárnyi finom rumot es 1/4 l jó fehérbort. Félig folyékonynak kell lennie.

Feltöltötte: alexa

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , ünnepi ételek , bulira ajánlott , kiadós ételek , rafinált ételek , italok

vissza az előző oldalra