HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Desszertek > Puncskocka
| Többi

Puncskocka recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

A tésztához:
6 tojás
12 dkg cukor
12 dkg liszt
kevés sütőpor
A krémhez:
1 csomag puncspuding
3 dl tej
25 dkg porcukor
25 dkg sütőmargarin
A mázhoz:
12 dkg porcukor
2 evőkanál puncspuding
2 evőkanál forró víz
1 evőkanál étolaj

A recept elkészítése

A tésztához a tojásfehérjéből kemény habot verünk a cukor folyamatos hozzáadásával, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját és a sütőporral elkevert lisztet. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, rásimítjük a tésztát, és előmelegített sütőben megsütjük.

A krémhez a tejet a pudingporral felfőzzük, langyosra hűtjük és a porcukorral elkevert margarinhoz adjuk. Ezzel a krémmel töltjük a kettévágott tésztát.

A mázhoz a hozzávalókat jól kikeverjük, és a tészta tetejére simítjük. Megszórhatjuk fehér vagy színes tortadarával.

Feltöltötte: fruzsina

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , ünnepi ételek , uzsonnák , társasági ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 60 perc , desszertek

vissza az előző oldalra