HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Pikáns csirkemell
| Többi

Pikáns csirkemell recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 db csirkemell filé
1 mokkáskanál gyömbér
2 gerezd áttört fokhagyma
6 evőkanál tejföl
1,5 evőkanál ketchup
1 evőkanál citrom
1 kávéskanál őrölt kurkuma
1 mokkáskanál bors



A recept elkészítése

A csirkemelleket megmossuk és besózzuk, majd 10 percig állni hagyjuk. Kivajazunk egy jénai tálat. Elkészítjük az öntetet: a tejfölt összekeverjük a ketchuppel és a fűszerekkel, majd minden egyes csirkemellet megkenünk a kész krémmel alul és fölük. A megkent húsokat a kivajazott tálba tesszük, majd a maradék krémet rájuk öntjük. Előmelegített sütőben 35-40 perc alatt megsütjük. A kész sültet koktélparadicsommal és hagymaszárakkal (vagy bármilyen zöldséggel) díszíthetjük. Friss zöldsalátával tálaljuk.

Feltöltötte: vilma

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , magyaros ételek , klasszikus ételek , házias ételek , gyerek ételek , ebéd-vacsora otthonra , gyertyafényes vacsorák , gyerekzsúr , vasárnapi ebédek , közepesen költséges ételek , pofonegyszerű ételek , 60 perc , főételek

vissza az előző oldalra