HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Tésztaételek > Paradicsomos, kukoricás és borsós Mini Farfalle
| Többi

Paradicsomos, kukoricás és borsós Mini Farfalle recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

A mini formák ideális alapelemei a friss és vidám tésztasalátáknak: próbálja ki Ön is!
350 g Barilla Mini Farfalle
100 g mozzarella
100 g zöldborsó
100 g friss paradicsom
75 g kukorica (konzerv)
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
5 levál bazsalikom
só ízlés szerint


A recept elkészítése



1. Vágjuk kockákra a mozzarellát, csepegtessük le a konzerv kukoricát, a borsót sós vízben főzzük meg, hagyjuk kihűlni.

2. Mossuk meg a paradicsomokat, kb. 1 percre tegyük forrásban lévő vízbe, majd húzzuk le a héjukat. Vágjuk kockára és magozzuk ki.

3. Főzzük meg a Barilla Mini Farfalle tésztát bő, sós vízben, majd szűrjük le és hagyjuk kihűlni. Adjuk hozzá a tésztához az összes hozzávalót, sózzuk. 4-5 levél bazsalikomot mixeljünk össze az extraszűz olívaolajjal, majd ezzel a bazsalikomos olívaolajjal ízesítsük a tésztasalátát.


A Barilla Chef tippje:
Ehhez az üde ételhez könnyed kellően lehűtött fehérbort kínáljunk, mint a venetói kellemesen száraz Prosecco vagy az Oltrepo Pavavese Pinot Chardonnay.

Feltöltötte: gyongyver

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

tésztafélék

vissza az előző oldalra