HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Pangasius almával és hagymával
| Többi

Pangasius almával és hagymával recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 kg fagyasztott pangasius filé (kiengedve 80 dkg)
1 dl olívaolaj

citromlé
1 evőkanál vaj
1 fej hagyma
2 fej alma
A szószhoz:
4 db tojássárgája
20 dkg vaj (forró)

bors
citromlé
1 csokor petrezselyem
1 dl tejszín (forró)
10 dkg dió


A recept elkészítése

1. A halfilét sózzuk, sütőtepsibe rendezzük, meglocsoljuk az olívaolajjal és a citromlével.

2. A hagymát és az almát vékony szeletekre vágjuk, és a vajon megsütjük, majd egyenletesen elrendezzük a hal tetején.

3. A szószhoz a 4 tojássárgáját sóval, borssal, citromlével konyhai keverőgépbe tesszük, a legnagyobb fokozatra állítjuk, és lassan a sárgákhoz csorgatjuk a forró vajat, majd a forró tejszínt. Ez így garantáltan be fog sűrűsödni.

4. A hal tetejét gazdagon megöntözzük a szósszal, majd 180 fokos sütőben pirosra sütjük. Forrón tálaljuk.

5. Tálalás előtt megszórhatjuk pörkölt dióval.

Feltöltötte: petra

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek , egytálételek

vissza az előző oldalra