HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Ebéd, vacsora > Olajbogyós sonkabatyuk
| Többi

Olajbogyós sonkabatyuk recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

8 darabhoz:
30 dkg májkrém
6 evőkanál tejföl
1 evőkanál konyak
16 szem magozott, zöld olajbogyó
8 vékony szelet gépsonka


A recept elkészítése

A májkrémet tálba tesszük, hozzáadjuk a tejfölt, ízlés szerint megszórjuk őrölt borssal, hozzáadjuk a konyakot, és simára keverjük. Az olajbogyót durvára összevágjuk.

Kiterítjük a sonkaszeleteket, a közepükre elosztjuk a májpástétomot, rászórjuk a felaprított olívabogyót. Összehajtjuk a szeletek szemben lévő csücskeit, majd összetűzzük egy fogpiszkálóval. Friss salátalevelekkel kirakott tálon szervírozzuk.

Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 25 perc múlva
1 darab: 216 kcal

Feltöltötte: hera

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

főzés nélküli ételek , klasszikus ételek , házias ételek , bulira ajánlott , ebéd-vacsora otthonra , társasági ételek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , előételek , főételek

vissza az előző oldalra