HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Tésztaételek > Mini Fusilli friss paradicsommal és kolbásszal
| Többi

Mini Fusilli friss paradicsommal és kolbásszal recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

350 g Barilla Mini Fusilli
150 g friss paradicsom
150 g friss kolbász
30 g reszelt parmezán
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
10 g mogyoróhagyma
só ízlés szerint


A recept elkészítése



1. A finomra vágott hagymát pirítsuk meg az extraszűz olívaolajon, majd adjuk hozzá a felaprított kolbászt, és még egy kis ideig pirítsuk.

2. Mossuk meg a paradicsomokat, kb. 1 percre tegyük lobogó vízbe, majd húzzuk le a héjukat. Vágjuk kockára a paradicsomokat és magozzuk ki.

3. Főzzük meg a Barilla Mini Fusilli tésztát bő, sós vízben, majd szűrjük le, adjuk hozzá a kolbászt és a felkockázott paradicsomot, sózzuk ízlés szerint, majd keverjük el. Parmezánnal megszórjuk, és azonnal tálaljuk.


A Barilla Chef tippjei:

Aki nem akar a paradicsom hámozásával bajlódni, használhat koktélparadicsomot: annyira puha és édes, hogy elég csak összevágni.

Ehhez a recepthez a gazdag és markáns ízvilág miatt fiatal és pincehőmérsékleten is fogyasztható vörösbort ajánlunk, mint a Lambrusco Reggiano vagy egy Sangiovese di Romagna.

Feltöltötte: tavaszka

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

tésztafélék

vissza az előző oldalra