HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Saláták > Mentás, fetasajtos, lilahagymás görögdinnye saláta
| Többi

Mentás, fetasajtos, lilahagymás görögdinnye saláta recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 db 4 kg-os görögdinnye
30 dkg fetasajt
2 fej lilahagyma
frissen őrölt bors
mentalevelek


A recept elkészítése

A dinnyét elfelezzük. Óvatosan kivájjuk a húsát, felkockázzuk, és egy nagy tál hideg vízben kimossuk belőle a dinnyemagokat. A fetát felkockázzuk, a lilahagymát megpucoljuk és vékonyan felkarikázzuk. A dinnyét, a fetát és a hagymát rétegesen visszatesszük a kivájt héjba, közé mentaleveleket tépkedünk. A
megmaradt mentával diszítjük, lehűtjük, és frissen őrölt borrsal
tálaljuk.

Feltöltötte: melani

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , főzés nélküli ételek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , nyári ételek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 15 perc , főételek , saláták

vissza az előző oldalra