HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Tésztaételek > Mecseki medvehagymás tészta
| Többi

Mecseki medvehagymás tészta recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

szélesmetélt
nagyobb mennyiségű medvehagyma
olívaolaj
cseresznyepaprika
tengeri só
juhsajt


A recept elkészítése

Amíg a szélesmetéltünk kifő, egy szép nagy serpenyőbe tesszük a csíkokra szabdalt, megmosott, lecsepegtetett medvehagymát, jó sokat, melyet nyakon öntünk olívaolajjal, és a lobogó tészta sós-olajos vizéből keveset ráöntve pár percig pároljuk. Cseresznyepaprikát vagy pepperonit és tengeri sót is teszünk bele. Ha a tészta kifőtt, egyszerűen szűrőkanállal átlapátoljuk a medvehagymához, átforgatjuk, és gőzölgőn juhsajt forgácsokkal tányérokra halmozzuk.

Feltöltötte: orsi

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , tavaszi ételek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 15 perc , főételek , egytálételek , tésztafélék

vissza az előző oldalra