HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Egzotikus > Mandulás karfiol
| Többi

Mandulás karfiol recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 db 50 dkg-os karfiol
1 avokádó
fél citrom
3 evőkanál olaj
5 dkg mandulapehely

A recept elkészítése



A karfiolt rózsáira szedjük. Az avokádót megtisztítjuk, meghámozzuk, eltávolítjuk a magját, a húsát pedig apróra vágjuk. A citrom levét kifacsarjuk, és összekeverjük a gyümölcshússal. Hozzáadjuk az olajat, egy csipetnyi sót és borsot, és mixerben addig keverjük, amíg sima szószt kapunk. A mandulapelyheket forró serpenyőben zsiradék nélkül megpörköljük.
A karfiolt forró sós vízben puhára főzzük, tálalótálra tesszük, leöntjük az avokádószósszal, és beszórjuk a mandulapelyhekkel.

Feltöltötte: sari

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , egzotikus ételek , ebéd-vacsora otthonra , közepesen költséges ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , előételek , egytálételek , köretek

vissza az előző oldalra