HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Maláj csirke
| Többi

Maláj csirke recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

3/4 kg csirkemellfilé
1/2 kg gomba
1 db póréhagyma
1 db vöröshagyma
2 db sárgarépa
20 dkg cukorborsó
1 doboz bébi kukorica
20 dkg zöld hüvelyű zöldbab
5 evőkanál szója
olaj

kínai fűszerkeverék
kardamom


A recept elkészítése

A hús felcsíkozzuk, a zöldségeket megpucoljuk. A répát, hagymát, gombát szintén felcsíkozzuk. Egy wokban olajat melegítünk. A csirkét lepirítjuk, miközben a kardamom magot is hozzáadjuk. Mikor már illatozik és megpirult, kivesszük és melegen tartjuk. Ugyanígy járunk el a többi hozzávalóval. Egyesével lepirítjuk őket és a húshoz öntjük, melegen tartjuk. Amikor minden hozzávalót lepirítottunk, az egészet visszaöntjük a wokba. Hozzákeverjük a fűszereket és a szószajószt. Míg a hús teljesen megpuhul (kb 5-10 perc) fedő alatt készre pároljuk.

Feltöltötte: dana

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , klasszikus ételek , egzotikus ételek , ünnepi ételek , gyertyafényes vacsorák , vasárnapi ebédek , közepesen költséges ételek , közepesen bonyolult , 45 perc , főételek , egytálételek

vissza az előző oldalra