HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Levesek > Majoránnás burgonyaleves
| Többi

Majoránnás burgonyaleves recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

olaj,
egy közepes hagyma,
1 evőkanál liszt,
gulyáskrém,
piros arany,
majoránna,
ételízesítő,
burgonya,
tojás

A recept elkészítése

Olajon megpirítunk egy közepes hagymát, majd 1 csapott evőkanál lisztet szórunk rá, ezzel tovább pirítjuk. Ízlés szerint gulyáskrémet és piros aranyat adunk hozzá. Felengedjük vízzel, majoránnát és ételízesítőt teszünk bele. Ezután a megtisztított, apró kockára vágott burgonya következik. Ha ez megfőtt, tojást csorgatunk bele.

Feltöltötte: nikol

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

klasszikus ételek , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , levesek

vissza az előző oldalra