HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Egzotikus > Maglube
| Többi

Maglube recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1/2 kg rizs
1 kg karfiol
70 dkg sovány hús
1 kávéskanál fahéj
1 kávéskanál bors
1 leveskocka

petrezselyem

A recept elkészítése

A húst felkockázzuk, lábasba tesszük, kevés vizet engedünk rá, és a leveskockával feltesszük főni. Közben a karfiolt feldaraboljuk, megmossuk és megszárítjuk. A rizst ötször-hatszor vízcsap alatt leöblítjük, majd 1/2 óráig áztatjuk langyos vízben. Amikor a hús megpuhult, megszórjuk fahéjjal és borssal, sózhatjuk is, ha szükségesnek találjuk. A karfiolt a lábasban lévő húsra tesszük, majd a leszűrt rizst is a tetejére borítjuk. Felöntjük vízzel úgy, hogy a rizst másfél centivel ellepje. Magas lángon felforrósítjuk, majd kis lángon még fél óráig főzzük. Ha megpuhult a rizs, ha a víz elfőtt, elzárhatjuk.

Feltöltötte: ivett

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

egyéb ételek , mediterrán ételek , egzotikus ételek , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , főételek , egytálételek

vissza az előző oldalra