HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Főzelékek > Lencsefőzelék - rántás nélkül
| Többi

Lencsefőzelék - rántás nélkül recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

20 dkg lencse beáztatva
3 db burgonya
babérlevél
ételízesítő
1 fej hagyma
1 gerizd fokhagyma

A recept elkészítése

A lencsét, burgonyát megfőzzük. Ízesítjük babérlevélel, sóval, ételízesítővel, hagymával, fokhagymával, borssal. Mikor készre főt, hagyjuk egy kicsit hűlni. Majd kidobjuk a hagymákat, a babérlevelet. Kivesszük a főtt burgonyát meg egy kis lencsét, öntünk hozzá egy kis levet, összeturmixoljuk, majd a lencsével összekeverjük.

Feltöltötte: leona

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , magyaros ételek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , pofonegyszerű ételek , 45 perc , főételek , egytálételek , főzelékféle

vissza az előző oldalra