ElkészÃtési idÅ‘: 30 perc
ElkészÃtés nehézsége:
26 dkg étcsokoládé
10 dkg vaj
4 tojás
30 dkg cukor
2 csomag vanÃliás cukor
14 dkg liszt
10 dkg darabolt dió
A sütôt 180 fokra elÅ‘melegÃtjük. Felolvasztjuk az étcsokit a vajjal. Közben összekeverjük a tojásokat a cukorral és a vanÃliás cukorral, majd a csokoládéhoz adjuk. Beleszitáljuk a lisztet, végül belekeverjük a darabolt diót. Ez a mennyiség egy kisebb tepsihez elég /legalábbis ha magasra szeretnénk/. Kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Ennél a sütinél az a lényeg, hogy még tapadjon a fogpiszkálóhoz! Hülés közben kicsit úgyis szilárdul. Mikor még langyos, vanÃliafagyival és csokiöntettel tálaljuk /de anélkül is percek alatt elfogy/.
Feltöltötte: federika
Még senki nem készÃtette el ezt a receptet
Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!
amerikai ételek , vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , gyerek ételek , uzsonnák , gyerekzsúr , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , desszertek
Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!