HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Egzotikus > Kofta, csípős túrógombócok, kókuszos-mákos paradicsommártásban
| Többi

Kofta, csípős túrógombócok, kókuszos-mákos paradicsommártásban recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

30 dkg tehéntúró,
20 dkg liszt,
1 liter paradicsom
10 dkg mák,
10 dkg kókusz
sok erőspaprika


A recept elkészítése

Ehhez az indiai, hazánkban ismeretlen, ízlésünknek első pillanatra meghökkentő, ám annál finomabb ételhez az áttört tehéntúrót teljes kiőrlésű búzaliszttel összegyúrjuk, sóval, hegyes erőspaprikával ízesítjük, korianderrel fűszerezzük. Az így összegyúrt masszából kis gombócokat formázunk, melyeket bő, nem túl forró olajban kisütünk.
A paradicsomlevet egy lábosban felforraljuk, hozzákeverjük az őrölt mákot és a kókuszreszeléket, csípős paprikával, korianderrel fűszerezzük és mártás sűrűségűre főzzük. A megsült gombócokat a mártással és rizzsel tálaljuk.

Feltöltötte: gerbera

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , egzotikus ételek , vasárnapi ebédek , olcsó ételek , egyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra