HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Befőzés > Ketchup házilag
| Többi

Ketchup házilag recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1,5 kg paradicsom
1 kg paradicsom
30 dkg vöröshagyma
5 db babérlevél
1 kávéskanál őrölt bors
15 dkg cukor
5 dkg mustár
1 dl 20%-os ecet
1 evőkanál só
1 mokkáskanál szalicil

A recept elkészítése

Egy kb. 5-6 literes zománcozott edénybe beletesszük a feldarabolt paradicsomot, paprikát, vöröshagymát, a babérleveleket, és 1 óra hosszat főzzük. Ezután kivesszük a babérleveleket, és a többi hozzávalóval együtt összeturmixoljuk. Utána újra a tűzre tesszük, és forrásig hagyjuk, majd befőttes üvegekbe szedjük, és száraz gőzben hagyjuk kihűlni. Ezután tegyük végleges helyére.

Feltöltötte: szelina

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , nyári ételek , őszi ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , befőzés

vissza az előző oldalra