HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Egzotikus > Húsos spenót (Lehme biszbanah)
| Többi

Húsos spenót (Lehme biszbanah) recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

80 dkg spenót
40 dkg sovány hús darálva
2 evőkanál olívaolaj
1 kávéskanál só
kevés őrölt bors és szegfűbors
csipetnyi fahéj
2-3 gerezd fokhagyma
1/2 citrom


A recept elkészítése

A megmosottspenótot szárastól főzzük néhány percig. Vigyázzunk, hogy friss zöld színét ne veszítse el. Szűrjük le. A felforrósított olívaolajon pirítsuk meg a darált húst, adjuk hozzá a fűszereket, a zúzott fokhagymát, végül a spenótleveleket. Egy-két percig forraljuk össze, majd citromlével meglocsolva tálaljuk. Rizzsel kínáljuk.

Feltöltötte: mercedesz

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

egyéb ételek , egzotikus ételek , ünnepi ételek , gyertyafényes vacsorák , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra