HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Ünnepi alkalom > Húsgolyók zöldségekkel sütve
| Többi

Húsgolyók zöldségekkel sütve recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 nagy fej vöröshagyma
6 gerezd fokhagyma
1 piros húsú kaliforniai paprika
2 hegyes erős paprika
40 dkg cukkini
80 dkg darált hús
1 tojás
1 teáskanál szárított oreganó
1 dl olívaolaj
1 rozmaring
1 konzerv tisztított, darabolt paradicsom


A recept elkészítése

A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, és vastagabb szeletekre vágjuk. A fokhagymát vékonyan felszeleteljük.

A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A húst összekeverjük a tojással, sóval, borssal, oreganóval ízesítjük, és gombócokat formázunk belőle. Egy tepsibe öntjük az olajat, beletesszük a gombócokat, és 10 percre betesszük a sütőbe. A tepsit kivesszük a sütőből, beleszórjuk a zöldségeket, mellé tesszük a rozmaringágat és az erős paprikát. Öntünk rá 1 dl vizet, és a paradicsom konzervet is köré öntjük. Visszatesszük a sütőbe, 25 perc alatt összesütjük, utána tálaljuk.

Feltöltötte: eva

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

ünnepi ételek , karácsonyi ételek , húsvéti ételek , téli ételek , főételek

vissza az előző oldalra