HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Profiknak > Hordócska
| Többi

Hordócska recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

A hordókhoz:
3-4 darab vastag sárgarépa
1 kanál ételízesítő
1 kanál margarin
1 zöldpaprika
A töltelékhez:
15 dkg gomba
10 dkg majonéz
2 savanyúuborka
1 kis csokor petrezselyemzöld

A recept elkészítése

Megkaparjuk a sárgarépat, és 15 percig ételízesítős vizben főzzük, majd kivesszük és lehűtjük. Egy éles késsel 5 cm hosszú darabokra vágjuk, az alsó felét késsel megkerekítjük, hogy hordóformája legyen, majd vízszintesen 2 mm-es sáncokat húzunk rá késsel, itt lesznek az abroncsok! Kivájjuk a hordók közepét késsel úgy, hogy maradjon 1 cm-es vastag fala. Bekenjük margarinnal az abroncsok helyét, és zöldpaprikacsíkokat ragasztunk oda. Felül paradicsomszelettel, margarinnal ragasztva zárjuk majd le a hordókat. A következő töltelék kerül a hordókba: apróra vágott főtt gombát össze keverünk majonézzel, apróra vágott savanyúuborkával és petrezselyemzölddel. Ezzel töltjük a hordókat, alá dísznek keskeny csíkokra vágott saláta jár!

Feltöltötte: iluska

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , kiadós ételek , rafinált ételek , 45 perc , előételek

vissza az előző oldalra