HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Desszertek > Halacska
| Többi

Halacska recept

Elkészítési idő: több, mint 90 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

A tésztához:
20 dkg liszt
20 dkg sütőmargarin
6 db tojássárgája
pici só
A töltelékhez:
20 dkg darált dió
6 db tojásfehérje
20 dkg cukor

A recept elkészítése

A hozzávalókat összegyúrjuk, dió nagyságú gombócokat készítünk, 1 éjszakát hideg helyen pihentetjük. A töltelékhez a a tojásfehérjét a cukorral felverjük, majd beleforgatjuk a diót. A gombócokat egyesével kinyújtjuk, beletesszük a tölteléket, a két végét összefogjuk. Előmelegített sütőben kisütjük, majd porcukorral meghintve tálaljuk.

Feltöltötte: kira

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , több, mint másfél óra , desszertek , aprósütemények

vissza az előző oldalra