HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Profiknak > Haggis
| Többi

Haggis recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

egy-egy birkaszív, -máj és tüdő
fél kiló marhafaggyú
8 db hagyma
maroknyi zabliszt
őrölt bors

cayenne-bors
majoranna
egy birkagyomor
1-2 dl marhahúsleves
0,5 dl citrom


A recept elkészítése


A belsőségeket megtisztítjuk, felforraljuk, majd néhány perc múlva friss vízzel cseréljük fel a főzővizet. Ezután a marhafaggyúval együtt ledaráljuk, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát. Megfűszerezzük, majd a birkagyomorba töltjük, hozzáöntjük a levest és a citromlét vagy ecetet. Lassú tűzön három órán át főzzük vízben, majd a hurkához hasonlóan megsütjük.

Feltöltötte: adel

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

egyéb ételek , házias ételek , társasági ételek , költséges ételek , rafinált ételek , főételek

vissza az előző oldalra