ElkészÃtési idÅ‘: 30 perc
ElkészÃtés nehézsége:
1 grépfrút
1 alma
1 körte
2 kis paradicsom
5 dkg szárzeller
1 fej saláta (Ãzlés szerinti)
3 evÅ‘kanál olÃvaolaj
1 csomag (12,5 dkg) mozzarellagolyó
A gyümölcsöket, a zöldségeket, a salátát, megmossuk, leszárÃtjuk. A grépfrútot kifilézzük, azaz vastagon meghámozzuk, és egy tálka fölött (ebben fogjuk fel a kicsepegÅ‘ levet) a hártyák közül kivágjuk a gyümölcshúst. Amikor teljesen körbeértünk, kinyomjuk belÅ‘le a maradék levet is a tálba. A körtét, az almát meghámozzuk, magházát kiemeljük, húsát szeletkékre vágjuk. A paradicsomot cikkekre, a zellert karikákra vágjuk.
A grépfrút húsát összekeverjük a körtével, az almával, a paradicsommal, a zellerrel, és rálocsoljuk a grépfrút levét. Belekeverjük az olajat, sóval ÃzesÃtjük, és rátépkedjük a salátaleveleket. Összeforgatjuk. Tányérra tesszük, és elosztjuk rajtuk a sajtgolyócskákat (ha csak nagy golyós mozzarellát kaptunk, elÅ‘bb kis kockákra vágjuk). Kevés borsot darálunk rá, és máris fogyaszthatjuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 232 kcal
Feltöltötte: hermia
Még senki nem készÃtette el ezt a receptet
Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!
vegetáriánus ételek , főzés nélküli ételek , klasszikus ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 30 perc , előételek , főételek , saláták
Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!