HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szendvicsek > Galambsalátás-paradicsomos bruschetta
| Többi

Galambsalátás-paradicsomos bruschetta recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

kenyér/ciabatta/sütőben sült lángos
galambsaláta
póréhagyma
paradicsom
rozmaring
fokhagyma
fekete olajbogyó
a vinaigrette-hez:
extraszűz olívaolaj
balzsamecet
mustár


A recept elkészítése

Ha tudunk, vegyünk ciabattát, ha nem, akkor jó a sima kenyér is. A paradicsomraguhoz a pórét fokhagymával olajon futtassuk meg, kis kockákra vágva adjuk hozzá a paradicsomot. Ízesítsük friss rozmaringgal.
Pirítsuk meg a kenyér tetejét, amire a galambsalátát és a paradicsomos ragut tesszük.
A vinaigrette-hez mustárt olajjal és a balzsamecettel egyneművé keverjük, majd a szendvicsünk tetejére csorgatjuk ízesítésként.

Feltöltötte: klarissza

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , mediterrán ételek , ebéd-vacsora otthonra , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , előételek , főételek , szendvicsek

vissza az előző oldalra