ElkészÃtési idÅ‘: 30 perc
ElkészÃtés nehézsége:
8 zsemle,
15 dkg vaj,
8 dkg Pannónia sajt,
1-1 csokor petrezselyem és metélőhagyma,
friss vagy szárÃtott bazsalikom
só,
bors
A vajat habosra keverjük. FelaprÃtott petrezselyemmel, metélÅ‘hagymával és bazsalikommal, sóval, borssal ÃzesÃtjük. Végül belekereszeljük a sajtot is. A zsemléket felülrÅ‘l ötször-hatszor bevágjuk úgy, hogy az aljánál nem vágjuk végig, Ãgy a zsemle egyben marad. Az Ãgy nyert szeleteket megkenjük a fűszeres vajkrémmel. A zsemléket tűzálló tálba helyezzük és forró sütÅ‘ben ropogósra sütjük.
Feltöltötte: emese
Még senki nem készÃtette el ezt a receptet
Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!
vegetáriánus ételek , magyaros ételek , bulira ajánlott , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , egyszerű ételek , 30 perc , szendvicsek
Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!