HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Vasárnapi ebéd > Fűszeres vörösborban főtt hús
| Többi

Fűszeres vörösborban főtt hús recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 kg sertéscomb
1 nagy fej vöröshagyma
3 dl vörösbor
2 evőkanál kristálycukor

fahéj
szegfűszeg
olaj
sütőmargarin

A recept elkészítése

A húst apró kockákra vágjuk. A hagymát szintén felkockázzuk, majd kevés olaj és margarin keverékén megfutatjuk. Hozzáadjuk a húst, megszórjuk a cukorral és a fűszerekkel, és tovább pároljuk. Ha már jól levet eresztett, felengedjük a borral. Fedő alatt puhára pároljuk úgy, hogy bőven maradjon alatta a szaftból.

Feltöltötte: netti

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

klasszikus ételek , házias ételek , ünnepi ételek , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 60 perc , főételek

vissza az előző oldalra