HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Csirkecomb zöldborsós burgonyaágyon
| Többi

Csirkecomb zöldborsós burgonyaágyon recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

6 db alsó csirkecomb
görög fűszerkeverék
3-4 gerezd foghagyma
30 dkg zöldborsó
1,5 kg burgonya
1 fej vöröshagyma

3 evőanál olaj


A recept elkészítése

A csirkecombokat kicsontozzuk, megmossuk, lecsöpögtetjük. A görög fűszerkeverékkel és a zúzott foghagymákkal jól bedörzsöljük.

A burgonyát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, majd egy mély tűzálló tálba tesszük. A vöröshagymát megtisztítjuk, félbevágjuk, felkarikázzuk, és ezt is a burgonyára tesszük a zöldborsóval együtt. Sózzuk, összekeverjük.

A húsokat forró olajon elősütjük (2-3 perc) mindkét oldalán, majd ráhelyezzük a zöldségekre, és az olajat (amiben a hús sült) rálocsoljuk.
Alufóliával vagy a tál tetejével letakarjuk, és készre sütjük.

Jó étvágyat!

Feltöltötte: adriana

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , klasszikus ételek , házias ételek , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 60 perc , főételek , egytálételek

vissza az előző oldalra