HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Amerikai > Buffalo csirkeszárny II.
| Többi

Buffalo csirkeszárny II. recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

kb. 2 kg csirkeszárny
25 dkg sütőmargarin
1 kis tubus csípős pirosarany
4-5 gerezd fokhagyma
kb. 1 evőkanál ecet
petrezselyem
olaj

A recept elkészítése

A csirkeszárnyakat megmossuk, a végeit levágjuk, majd a szárnyakat kettészedjük, sózzuk, és bő olajban kisütjük.

Szószt készítünk: a margarint mikróban teljesen felolvasztjuk, belekeverjük a pirosaranyat, fokhagymát, ecetet, petrezselymet (közben kostólgassuk, hogy az arányok megfelelők-e, ne csak a pirosaranyat érezzük, legyen elég fokhagymás és ecetes, de ne az ecet domináljon).

Mikor az összes szárnyat kisütöttük, egy tálba tesszük, ráöntjük a szószt, és jól összekeverjük, hogy mindenhol érje a szósz a húst. Annyi szósznak kell lenni, hogy ne tocsogjon benne a hús, de mindenhol be tudjuk vele vonni.

Legfinomabb sült krumplival.

Feltöltötte: abigel

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

amerikai ételek , klasszikus ételek , házias ételek , bulira ajánlott , társasági ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra