HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Főzelékek > Berber zöldségfazék
| Többi

Berber zöldségfazék recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 kis, zsenge tök
1 padlizsán
40 dkg burgonya
1-1 szál sárga- és fehérrépa,
2 fej hagyma,
1 fej (nem gerezd!) fokhagyma
olívaolaj
1-1 teáskanál római kömény és csípős pirospaprika
1 csokor petrezselyem (ha van, mentalevél),



A recept elkészítése

Olívaolajon megpirítjuk a fűszereket és az egyik fej, karikára vágott hagymát. A másik fej hagymát a megtisztított fokhagymagerezdekkel, a megtisztított, felaprított zöldségekkel együtt kb. 5 dl sós vízben megfőzzük. Ha megpuhult, beleöntjük a serpenyő tartalmát és összefőzzük. Sűrű állagú főzeléket kell kapnunk. Pitával vagy kenyérlángossal fogyasztjuk.

Feltöltötte: dzsenifer

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főzelékféle

vissza az előző oldalra