HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Magyar > Bazsalikomos-csirkemelles és magyaros saslik rudak
| Többi

Bazsalikomos-csirkemelles és magyaros saslik rudak recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

(a bazsalikom
3 csirkemell filé
bacon szeletek
bazsalikom

grillfűszer
(a magyaros saslik rudakhoz):
vöröshagyma
lilahagyma
bacon
csípős parasztkolbász
gomba
szalonna (sütnivaló)


A recept elkészítése


1. A csirkemell filéket kettévágjuk, kiklopfoljuk, besózzuk, állni hagyjuk kb. 30 percig, majd megszórjuk grillfűszerrel.
2.) Minden szeletre rásimítunk 1 szelet bacont és néhány bazsalikomlevelet, majd feltekerjük.
3.) A tekercset vastagon felszeleteljük, és a csigákat keresztben a saslik rudakra szúrjuk. Tehetünk elé-mögé: cukkínit, gombát, szalonnakockákat, vörös és lilahagymát.
4.) Sütőben kb. 200 fokon, 25-30 perc alatt lesz kész. Grillsütőn sokkal hamarabb átpirul!

(magyaros saslik rudakat)
1.) A magyaros saslik rudakat úgy állítottam össze, hogy vörös és lilahagyma cikkeket baconba tekertem, majd csípős parasztkolbász karikák, gomba és szalonna következtek.
2.) A saslik rudak alá, a tepsibe, besózott és grillfűszerbe forgatott cukkínit és padlizsánszeleteket tettem, ezek a saslikokból lecsöpögő lében csodásan átsültek.
3.) A sültekhez zöldsalátát és sajtos kiflit kínáltam - minden az utolsó falatig elfogyott...

Feltöltötte: nikol

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

magyar ételek , szabadtűzi ételek , magyaros ételek , ünnepi ételek , társasági ételek , nyári ételek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra