HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Egzotikus > Bangkoki marhahúsragu
| Többi

Bangkoki marhahúsragu recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

80 dkg marhahátszín
4 evőkanál olaj
15 dkg póréhagyma
3 gerezd fokhagyma
10 dkg dió
10 dkg gomba
3 hegyes zöldpaprika
10 dkg sárgarépa
1 evőkanál burgonya

bors
2 kiskanál bazsalikom
1 kiskanál curry
2 evőkanál Piros Arany krém


A recept elkészítése

A húst kicsontozzuk, hajszálvékony szeletekre vágjuk, sóval, borssal, bazsalikom- és curryporral ízesítjük, az olajon hirtelen megsütjük. A megtisztított, felszeletelt gombát, a karikákra vágott sárgarépát, a darabokra vágott diót és a Piros Arany krémet hozzáadva, egy kevés hideg vízzel elkevert burgonyaliszttel besűrítjük. Végül a karikákra vágott póréhagymát meg zöldpaprikát hozzákeverjük, és együtt néhány percig forraljuk. Ha van, friss bazsalikommal díszítjük, házilag gyúrt metélttésztát adunk hozzá.

Feltöltötte: stella

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

thai ételek , egzotikus ételek , ünnepi ételek , vasárnapi ebédek , közepesen költséges ételek , közepesen bonyolult , főételek

vissza az előző oldalra