HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Baconos csirkemell őzgerincformában
| Többi

Baconos csirkemell őzgerincformában recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

2 őzgerincformához:
1 kg csirkemell apró kockákra vágva
50 dkg szeletelt bacon
40 dkg reszelt trappista sajt
6 tojás
6 evőkanál liszt
6 evőkanál tejföl
ételízesítő ízlés szerint
bors ízlés szerint

A recept elkészítése

A csirkemellet felvágjuk apró kockákra. Fűszerezzük ízlés szerint borssal és ételízesítővel. A lisztet, a tojást és a tejfölt jól összekeverjük, majd a sajt felét is belekeverjük a masszába, végül a felkockázott csirkemellet is hozzáadjuk.

Az őzgerincformát először kibéleljük alufóliával, majd egymás mellé fektetjük a baconcsíkokat. Erre rákanalazzuk a masszát, megszórjuk a maradék sajttal. Ráhajtogatjuk a bacont. Előmelegített sütőbe toljuk kb. 30 percre.

Ha megsült, kivesszük és kiborítjuk a formából és az alufóliából, majd visszatesszük még 10 percre, hogy a bacon jól megpiruljon rajta.

Feltöltötte: mariska

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , klasszikus ételek , házias ételek , bulira ajánlott , húsvéti ételek , ebéd-vacsora otthonra , társasági ételek , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 60 perc , főételek

vissza az előző oldalra