HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Levesek > Avokádóleves
| Többi

Avokádóleves recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

2 avokádó
kb. 8 dl húsleves (kockából)
fél deci száraz fehérbor
2 dl tejszín

bors
ételízesítő
A tetejére:
apróra vágott snidling
reszelt sajt
fokhagymás-pirospaprikás pirítós kockák (teflonban kevés olívaolaj

A recept elkészítése

Az avokádókat kikaparjuk, és egy mély tálban villával összetörjük. Konyhai robotgéppel habosra keverjük, hozzáadjuk a lehűtött leves felét, a tejszínt, majd a leves másik felét, a bort és a fűszereket.
Tálalás előtt megszórjuk reszelt sajttal, kockára vágott fokhagymás-olívás-pirospaprikás pirítóssal, és finomra aprított snidlinggel.

Feltöltötte: nikol

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , egzotikus ételek , ünnepi ételek , gyertyafényes vacsorák , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , levesek

vissza az előző oldalra