HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Egzotikus > Ananászbólé
| Többi

Ananászbólé recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

8 pohárhoz:
1 ananász
80 dkg eper
8 evőkanál kókusz
8 evőkanál fehér rum
8 evőkanál citrom
1,6 l behűtött, szűrt alma


A recept elkészítése

Az ananászt meghámozzuk, félbevágjuk, 4-4 hosszanti szeletre-gerezdre vágjuk, torzsáját a zöldjével együtt kivágjuk, félretesszük a díszítéshez. A többit apróra felkockázzuk, mély tálba szórjuk. Az epret megmossuk, megtisztítjuk, 4 szemet félbevágunk és fogvájóval az ananásztorzsába szúrjuk, a többit felaprózzuk és az ananászhoz adjuk. Meglocsoljuk a likőrrel, a rummal és a citromlével, jól behűtjük. Tálaláskor felöntjük az almalével, nagyobb kelyhekbe szedjük, és az ananászbóbitával díszítve kínáljuk.

Feltöltötte: niki

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

egzotikus ételek , bulira ajánlott , társasági ételek , költséges ételek , egyszerű ételek , 30 perc , italok

vissza az előző oldalra