HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Afrika harcsa paprikásan
| Többi

Afrika harcsa paprikásan recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

10 személy részére:
4 kg afrikai harcsa
húsos szalonna
40 dkg hagyma
őrölt paprika
zöldpaprika
paradicsom
víz

bors
fokhagyma


A recept elkészítése

Előkészítem a halat. A húsos szalonnát megolvasztom. Amikor már ropogós a pörc, kiszedem a zsírból. A kiolvadt zsírban a felaprított hagymát megpárolom. Beleteszem a zöldpaprikát, a paradicsomot, és megpárolom. Ízlés szerint édesnemes őrölt paprikát teszek bele, majd feltöltöm vízzel (1 kg halhoz 1/2 l víz), így elkészül az alaplé. Sót, borsot teszek bele ízlés szerint, valamint 2 gerezd fokhagymát is belenyomok. Kb. 25 perc alatt készre főzöm.

Feltöltötte: emilia

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , magyaros ételek , klasszikus ételek , házias ételek , társasági ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra